İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi -

İstanbul Gelişim Üniversitesi İSG Tezsiz Yüksek Lisans Programı 2020-2021 Bahar Dönemi

1.   İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Duyurular

Programlara her alandan öğrenci kabul edilmektedir fakat İSG sertifika sınavına girme hakkı ise mühendislik mimarlık fakültesi, İSG mezunu, fen fakültesi mezunları (fizik, kimya) ve teknik fakülte mezunlarına vardır. Tezsiz program ücreti 11.690 TL olup kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize genel not ortalaması 2,5 ve üzeri, İGÜ mezunlarına, öğretmenlere, engelli öğrencilere, şehit Gazi yakınlarına, spor alanında başarı kazanmış veya milli sporculara mütevelli heyeti bursu sağlanmaktadır burs miktarımız tezsiz programlarda 4.500 TL olarak belirlenmiştir.

(Farklı bir okulda isg yüksek lisansı bitirmiş olan öğrenci adaylarının transkriptleri anabilim dalı başkanlığı tarafından değerlendirilerek onay verilmesi durumunda ders muafiyeti verilebilir)